ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ

Συμπληρώνοντας τις πληροφορίες στο έντυπο και συμμετέχοντας στην προωθητική ενέργεια, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε και δεσμεύεστε με τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται παρακάτω:

Η προωθητική ενέργεια ισχύει μόνο στους συμμετέχοντες εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Dunlop όπου διαφημίζεται και η ενέργεια. Η προωθητική ενέργεια αφορά σε αγορές ενός σετ εμπρόσθιων και οπίσθιων ελαστικών Dunlop SportSmart 2, RoadSmart llI ή TrailSmart MAX μεταξύ 01/04/18 και 30/06/18.

Η προωθητική ενέργεια δεν ισχύει σε περίπτωση: αγοράς ενός μόνο ελαστικού, σετ ελαστικών διαφορετικών προδιαγραφών ή μοντέλων από τα προαναφερθέντα.

Κατόπιν της αγοράς του σετ των επιλεγμένων ελαστικών που συμμετέχουν στην ενέργεια και τη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του πελάτη στο έντυπο, θα λάβετε ένα κουπόνι αξίας 30€ από τον μεταπωλητή από τον οποίο αγοράσθηκαν τα ελαστικά. Το κουπόνι δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με σκοπό τη μείωση την αξίας των αγορασθέντων ελαστικών.

Το κουπόνι πρέπει να εξαργυρωθεί στον ίδιο μεταπωλητή από τον οποίο αγοράσθηκαν τα ελαστικά και έως 31/07/18.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχει ο μεταπωλητής.

Μόνο ένα κουπόνι ανά άτομο κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου που αναφέρεται παραπάνω.

Η προωθητική ενέργεια διατίθεται μόνο σε επιλεγμένους μεταπωλητές Dunlop.

Η προωθητική ενέργεια υπόκειται σε παράγοντες διαθεσιμότητας – δεν διατίθενται μετρητά εναλλακτικά.

Ο διεξάγων την προωθητική ενέργεια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους και/ή να ακυρώσει την ενέργεια οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Διεξάγων την προωθητική ενέργεια: Goodyear Dunlop Tyres Hellas <Λ. Κηφισίας 55, 15123 Μαρούσι, Αθήνα>

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Για σκοπούς λιανικής πώλησης και μόνο. Η προσφορά ισχύει μόνο για καταναλωτές - ιδιώτες.Επιχειρήσεις, οργανισμοί και ιδρύματα εξαιρούνται από την προσφορά αυτή.