www.dunlop.eu

1 maand 100% tevredenheidsgarantie voor Sportsmart² banden.

Ontwikkeld om sneller in te sturen, beter weggedrag in bochten en meer grip in alle weersomstandigheden. De Sportsmart² is de enige band die u ooit nog zal willen hebben. Wij zijn er zelfs zo van overtuigd dat we u een maand 100% tevredenheidsgarantie aanbieden bij elke set banden.

Indien u toch niet tevreden bent over uw Sportsmart² banden dan kan u deze laten vervangen bij uw dealer. Als de slijtage minder dan 1mm is en u zich binnen één week heeft geregistreerd op www.lovedunlop.com dan vervangen wij de banden door een set naar uw keuze.

Hoe kan u uw banden laten vervangen.

1. Koop tussen 21 april – 20 juli 2014 een set SportSmart²-banden en laat deze op uw motorfiets monteren.

3. U ontvangt een bevestigingsmail met een klachtenformulier

5. Controleer of de profielslijtage minder is dan 1 mm en of de factuurdatum niet ouder is dan 30 dagen

6. Geef het formulier met een kopie van uw factuur aan de dealer waar u uw banden heeft gekocht en heeft laten monteren.

7. De dealer demonteert de SportSmart²-banden en biedt u een nieuwe set banden naar keuze en voor dezelfde prijs aan. In het geval dat de prijs van de door u gekozen banden hoger is, dan dient u zelf het verschil bij te betalen.

Hoco Parts B.V. Harselaarseweg 104,
3771 MB Barneveld,
Nederland

*1 maand tevredenheidsgarantie toepasbaar op aankopen tussen 21 april 2014 en 20 juli 2014. De prijs van de vervangingsbanden dient lager dan of gelijk aan die van de set SportSmart² te zijn.

© Dunlop Alle rechten voorbehouden, 2019 | Privacy Policy